UTILIZATOR
PAROLA
ENTITATE PUBLICA
ECHIPA
Cine suntem

Suntem o echipa determinata, dinamica si proactiva, in a realiza sisteme informatice expert, de tip web, pentru managementul integrat al activitatilor clientului indiferent daca este vorba de o institutie publica bugetara sau o firma privata.

Suntem specializati in conformitate cu ultimele tehnologii din domeniul IT, care ne permit sa dezvoltam aplicatii web-based in tehnologiile: Java, Oracle.

Misiunea

Suntem creatori de sisteme expert. Proiectam si dezvoltam aplicatii complexe care exploreaza o multitudine de cunostinte date pentru a obtine concluzii noi despre activitati dificil de examinat, folosind metode asemanatoare cu expertii umani.

Valori

Respect
Pentru noi este importanta satisfactia fiecarui client chiar daca acesta este indepartat, izolat, cu probleme financiare, cu o slaba dotare hardware si cu personal refractar la IT. Noi il ajutam sa devina puternic, performant.

Echipa
Consideram ca nimeni, oricat de bun ar fi, nu poate egala o echipa intreaga in performanta, viteza de reactie si rezistenta. Suntem solidari in orice circumstante. Angajatii nostri sunt asociatii nostri. Clientii nostri sunt partenerii nostri.

Instruire
Niciodata nu vom cunoaste suficient de mult. Investim in pregatirea noastra timp, bani si disponibilitate.

Disciplina
VDN BASE pretuieste disciplina ca fiind cel mai important factor de business. Numai prin disciplina reusim sa functionam intr-un angrenaj precis, riguros si eficient.